Over ons

Onze PASSIE

Samen volgen wij ons hart om te doen wat wij leuk vinden, waar wij goed in zijn en anderen mee kunnen plezieren.

De bedrijfsnaam De Hartewens is dan ook een mooie afspiegeling van wie we zijn: namelijk Walter en Silvia, kortgezegd WenS en wij willen onze gasten graag hartelijk ontvangen!!

Onze passie voor mooie gerechten, prachtige wijnen, karaktervolle bieren, zorg en gezelligheid, creativiteit, sfeervolle ambiance en sociale betrokkenheid in een prachtige omgeving op een mooie locatie hebben wij om kunnen zetten in werkelijkheid. 

Na een zoektocht van jaren naar het juiste pand zijn wij uiteindelijk beland in het prachtige dorpje Zuidland.
Een pittoresk plaatsje in het groene hart van Voorne-Putten, centraal gelegen tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse.
Wij vonden een karakteristiek pand uit 1650 met veel achterstallig onderhoud maar met enorme potentie om onze dromen waar te kunnen maken.

Met hulp van familie en vrienden hebben wij de mouwen opgestroopt om na 1 1/2 jaar verbouwen en inrichten tot het huidige resultaaat te komen: een prachtig pand met behoud van de authenticiteit en voorzien van alle moderne vereisten en comfort. Een bijzonder praktische keuken, een mooi terras aan de vijver, een sfeervol restaurant en gezellige en luxe B&B-kamers zijn tot stand gekomen, waar we enorm trots op zijn.

Een karakteristiek pand dat bij onze ambitie en gedrevenheid past om in een gezellige sfeervolle Brasserie onze passie voor gevarieerde en creatieve gerechten te kunnen delen. De plek om onze gasten hartelijk te mogen ontvangen voor een heerlijke lunch, high tea of diner. Het concept voor de Brasserie is exclusief voor groepen van 12 tot ca 30 personen in "huiskamersfeer" met maatwerk voor een onvergetelijke herinnering.
Zo heeft onze jarenlange ontdekkingstocht gezorgd voor een mooie collectie wijnen die wij hebben samengevat in een wijnboek. Zelfs de huiswijnen zijn al van uitzonderlijke kwaliteit.
De speciaalbieren bevelen wij ook van harte aan en naast een karaktervolle pils hebben wij ook een regelmatig wisselend speciaalbier op de tap.
Ook zorgen een mooie koffie, verse thee en vele heerlijke (alcoholhoudende) dranken voor een onvergetelijk verblijf in ons restaurant of op een van de terrassen.

Naast onze Brasserie willen wij ook graag gasten langere tijd de gelegenheid bieden om Voorne-Putten te ontdekken, te voet, fiets of met de auto/motor. We bieden 3 mooie luxe Bed and Breakfast-kamers, met aparte badkamer en gescheiden toilet, gericht op een relaxt verblijf in sfeervolle ambiance met natuurlijk een uitgebreid ontbijt. Naast overnachtingen hebben wij één en meerdaagse sportieve of Wellness-arrangementen met diners en kunnen onze B&B-gasten bijvoorbeeld ook de fietsen/e-bikes veilig in de schuur stallen (en/of opladen). 

De Brasserie en Bed&Breakfast geven de mogelijkheid om onze "hartewens" in vervulling te laten gaan om onze gasten een onvergetelijke tijd te bieden.
Sfeer, persoonlijk service, gevarieerde gerechten met streekproducten en gezellige B&B-kamers in ons karakteristieke pand dragen ons gevoel van hartelijkheid en sociale betrokkenheid uit.

De Hartewens: onze trots!

Meerdaagse Relax arrangementen  
EEN leuk kado voor elke gelegenheid
meerdaagse actieve arrangementen

Bent u enthousiast geraakt?
Neem gerust telefonisch contact op ( 0181 898928) of via de mail om te informeren of te reserveren!

Natuurlijk doen we onze uiterste best om u direct te antwoorden of in ieder geval, afhankelijk van uw vraag, zo spoedig mogelijk.

Met Hartelijke Groet,

Walter en Silvia