Welkom bij "de Hartewens"

Onze droom om in een karakteristiek pand te wonen in combinatie met het exploiteren van een gezellige Brasserie en B&B is voor ons werkelijkheid geworden in het mooie Zuidland.

Met een heerlijk terras aan de vijver van de Ring is er in de zomermaanden ook verkoeling en extra gezelligheid te vinden.

De passie voor koken en de gevarieerde keuken, de karakteristieken van een eeuwenoud pand, attente bediening en heerlijke dranken dragen de Brasserie.
Onze gastvrijheid willen we ook uiten via de B&B waarin we graag gasten ontvangen die Zuidland en omgeving willen ontdekken, per fiets of wandelend.
Meerdaagse arrangementen zijn dan een aanrader als u het mooie eilend Voorne-Putten wilt verkennen.
De omgeving is een prachtige harmonie van natuur en traditionele plaatjes zoals Brielle en Hellevoetsluis.
De wereldsteden Rotterdam en Den Haag zijn op rij-afstand en ook zijn verschillende prachtige stranden vanuit Zuidland prima bereikbaar.
In de periode van september t/m januari zorgen een paar Rans-uilen voor een bijzondere extra attraktie in de bomen aan de Ring tegenover ons pand.

Meerdaagse Relax arrangementen  
cadeauBON of wijnpakket als geschenk 
meerdaagse actieve arrangementen

Bent u enthousiast geraakt?
Neem gerust telefonisch contact op ( 0181 898928) of via de mail om te informeren of te reserveren!

Natuurlijk doen we onze uiterste best om u direct te antwoorden of in ieder geval, afhankelijk van uw vraag, zo spoedig mogelijk.

Met Hartelijke Groet,

Walter en Silvia